Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року
Презентація нового роману сучасного письменника Макса Кідрука

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 04.12.2017
  • Час (чи тривалість): 10:00

Дата

04.12.2017
Expired!

Час

17:00

Презентація нового роману сучасного письменника Макса Кідрука

maks-kidruk

Презентація нового роману сучасного письменника Макса Кідрука

У понеділок, 4 грудня, о 17:00, в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці імені Федора Потушняка відбудеться презентація нового роману українського письменника Макса Кідрука. Представлення відбудеться в рамках туру 100 містами України.

«Не озирайся і мовчи» — це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор порушує проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, переслідувань у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.

«Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся», — йдеться в анотації.

Макс Кідрук зазначає, що частково «НОІМ» — це роман не про паралельні світи, але про усвідомлення нами часу. «Там, де непідготовлений читач бачить містику, я спираюсь на реальні наукові теорії», — уточнює автор.

Організатори презентації в Ужгороді: Літературний клуб «Читаємо разом», Закарпатська ОУНБ ім. Ф. Потушняка

Організатор туру: Мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Партнери: «Країна», «Газета по-українськи», «Gazeta.ua», ресторан «PANORAMA by Kashtan», філологічний факультет Ужгородського національного університету, за підтримки Сергія Мироновича Тимка.

Буктрейлер

X

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.