Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 28.02.2019
  • Час (чи тривалість): 07:00 - 09:00

Дата

28.02.2019
Expired!

Час

14:00 - 16:00

Вхід

Вхід вільний

Святкування 20-річчя студентської газети «Погляд»

28 лютого, о 14.00, у читальному залі Наукової бібліотеки УжНУ відбудеться святкування 20-річчя студентської газети «Погляд».

Це періодичне видання стало своєрідною творчою лабораторією, хорошим стартом на шляху до підкорення журналістського олімпу для кількох поколінь студентів відділення журналістики, а також представників інших підрозділів УжНУ. Практикуючись у своїй газеті, юнаки й дівчата досконало вивчають усі стадії випуску газети й журналістської праці загалом, починаючи зі збору матеріалу та завершуючи друком видання і його розповсюдженням.

Перший номер газети «Погляд» вийшов у січні 1999 року. Від часу заснування періодичного видання його редакційний склад неодноразово змінювався. Утім часопис неодмінно асоціюється зі студентами відділення журналістики, які є основними його творцями. Головний редактор газети – доцент кафедри журналістики, член Національної спілки журналістів України, лауреат кількох всеукраїнських журналістських конкурсів та Золотої медалі української журналістики В.Ю.Тарасюк (від часу заснування газети й донині).

Газета «Погляд» була відзначена грамотою за участь у І Всеукраїнській виставці студентських мас-медіа та в Міжнародній науково-практичній конференції «Студентські мас-медіа в Україні: реалії та перспективи розвитку» (Запоріжжя, 2007), посіла 3 місце у всеукраїнському конкурсі студентських засобів масової інформації (Запоріжжя, 2008), стала лауреатом обласної Почесної відзнаки «Оберіг Срібної Землі» (Ужгород, 2008), нагороджена Закарпатським обласним управлінням у справах інформаційної політики за внесок у підготовку журналістських кадрів та іншими нагородами.

Запрошуємо журналістів, представників різних громадських організацій та всіх зацікавлених.

X

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.