Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 25.04.2022
  • Час (чи тривалість): 05:00 - 07:00

Дата

25.04.2022
Expired!

Час

12:00 - 14:00

Фахова дискусія «Журналістські стандарти і проблема інтолерантності в поліетнічному медіасередовищі під час війни»

Фахова дискусія «Журналістські стандарти і проблема інтолерантності в поліетнічному медіасередовищі під час війни»

Комісія з журналістської етики у партнерстві з кафедрою журналістики Ужгородського національного університету 25 квітня о 12.00 проведуть фахову дискусію «Журналістські стандарти і проблема інтолерантності в поліетнічному медіасередовищі під час війни».

Фахова дискусія «Журналістські стандарти і проблема інтолерантності в поліетнічному медіасередовищі під час війни» До участі в заході запрошуються журналісти, викладачі і студенти українських університетів, члени Комісії з журналістської етики.
Модератор Юрій Бідзіля, доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри журналістики, декан філологічного факультету УжНУ.

Під час дискусії передбачено обговорення таких питань:

1. Проблема інтолерантності у тиловому поліетнічному регіоні (Маріанна Колодій, старша викладачка кафедри політології і державного управління; керівниця Центру гендерної освіти).

2. Дотримання журналістських стандартів Суспільним мовником Закарпаття під час війни (Євген Тичина, продюсер філії АТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція»; Мирослав Поляковський, менеджер філії АТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція»).
Вітається активна дискусія і додаткові запитання під час заходу.

Реєстрація (ТУТ) обов’язкова!

Лінк на приєднання надішлемо на електронну пошту.

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій, базуючись на єдиному стандарті роботи – Кодексі етики українського журналіста.

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.