Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 11.12.2019
  • Час (чи тривалість): 01:00 - 11:00

Дата

11.12.2019
Expired!

Час

08:00 - 18:00

Тренінгові навчання «Регіональний розвиток: ефективні інструменти посилення конкурентоспроможності громади, району, міста»

9–11 грудня залі Вченої ради Ужгородського національного Університету (м. Ужгород, пл. Народна) та у конференц-залах готелю «Дует Плюс» (вул. Кошицька, 6) відбудуться тренінгові навчання «Регіональний розвиток: ефективні інструменти посилення конкурентоспроможності громади, району, міста».

Навчання проводитимуться Інститутом державного управління та регіонального розвитку УжНУ (High School Institute of Public Administration and Regional Development) на замовлення та за підтримки Департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації для представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади щодо розроблення проектів регіонального та місцевого розвитку.

Метою навчань є поглиблення і розширення знань щодо ефективного використання коштів бюджетів усіх рівнів та інших джерел фінансування проектів, удосконалення формування навичок роботи з розробки та впровадження проектів регіонального розвитку.

Формат навчань: доповіді спікерів з регіонального розвитку (фахівці з питань регіонального розвитку), презентації з урахуванням сучасних тенденцій державної регіональної політики та прикладами найбільш успішних реалізованих проектів.

Детальну програму заходу можна переглянути тут.

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.