Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам-іноземцям підготовчого відділення влаштували екскурсію в зоологічний музей та ботсад УжНУ

Екскурсанти з різних куточків світу зізнаються, що мали багато приємних позитивних вражень

0 257
Навчальний план для студентів-іноземців підготовчого відділення Центру доуніверситетської підготовки та роботи з іноземними громадянами передбачає, зокрема, й ознайомлення закордонної молоді з культурою Закарпаття. Тож 5 травня вони відвідали зоологічний музей та ботанічний сад Ужгородського університету. Екскурсію для іноземців організували В. Міца, О. Кондрат та Б. Шарга. Студентів супроводжували працівники відділення, викладачі української мови та хімії.

Студентам-іноземцям підготовчого відділення влаштували екскурсію в зоологічний музей та ботсад УжНУУ зоологічному музеї слухачі підготовчого відділення мали змогу оглянути колекції звірів, птахів, риб, комах… Це було по-справжньому цікаво. Крім того, студенти фактично до теоретичного курсу біології, який вивчають, дістали практичну складову – побачили наживо понад 5 тисяч експонатів. Та й просто побачити представників фауни, що живуть на території Закарпаття, представникам різних куточків світу було цікаво.

Ботанічний сад дав змогу молоді відчути себе наче в іншому світі серед Ужгорода. Ціла низка видів і сортів рослин вразила своєю неповторністю і красою.

Екскурсанти зізнаються, що мали багато приємних позитивних вражень. До того ж такий захід довів, що вільний час можна проводити корисно й пізнавально, а здобувати нові знання – дуже весело.

За інформацією Центру доуніверситетської підготовки та роботи з іноземними громадянами
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.