Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Англомовний навчальний посібник науковців УжНУ поповнив фонди Наукової бібліотеки

Видання «Бактеріологія та мікологія» для іноземних студентів підготували викладачі Ужгородського університету Тамара Мелешко, Катерина Ляшина, Вікторія Баті та Надія Бойко

0 253

Англомовний навчальний посібник науковців УжНУ поповнив фонди Наукової бібліотеки

В Ужгородському університеті навчається понад тринадцять тисяч студентів, з яких тисяча – іноземці. Більша їх частина студіює на медичному факультеті. Тому й не дивно, що постала нагальна потреба в спеціалізованій навчальній літературі.

Нещодавно фонди Наукової бібліотеки вишу поповнилися 100 примірниками англомовного навчального посібника «Бактеріологія та мікологія» (Bacteriology and Mycology for 2nd year studets Fakulty of Medicine). Видання підготували викладачі Ужгородського університету Тамара Мелешко, Катерина Ляшина, Вікторія Баті та Надія Бойко. Радує, що посібник призначений саме для іноземних студентів медфаку УжНУ, передусім другокурсників.

Англомовний навчальний посібник науковців УжНУ поповнив фонди Наукової бібліотекиЗ анотації книги дізнаємося, що презентований матеріал повністю узгоджено з типовою програмою викладання мікробіології з основами вірусології для студентів медичних факультетів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації. Посібник призначений для вдосконалення організації й самостійного вивчення дисципліни, він відповідає вимогам Болонського процесу. Наявність опису лабораторної діагностики, поєднання теоретичного матеріалу та протоколів практичних завдань дозволяє значною мірою активізувати роботу молоді і звести до мінімуму можливість її механічного виконання, сприяє глибшому розумінню пройденого матеріалу та оволодінню практичними навичками.

Англомовний навчальний посібник науковців УжНУ поповнив фонди Наукової бібліотекиНавчальний посібник орієнтований на самостійну роботу та практичні заняття з курсу «Мікробіологія, вірусологія та імунологія».

Медична мікробіологія є однією з фундаментальних дисциплін сучасного природознавства, тому її вивчення становить основу знань студентів біологічних та медичних спеціальностей.

Посібник охоплює 18 тем, матеріал є чітко та логічно структурованим і цілком задовольняє потреби предмету «Медична мікробіологія».

Наукова бібліотека вишу щиро дякує керівництву університету за сприяння й фінансову підтримку виходу у світ украй необхідного навчального видання для студентства.

За інформацією директора Наукової бібліотеки УжНУ
Марії Медведь
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.