Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет історії та МВ налагоджує співпрацю з Краківською акадeмією «Ignatianum»

Представники вишів обговорили можливості обміну студентами, зокрема спеціальностей «Міжнародні відносини», «Країнознавство» та «Міжнародна інформація» на семестрове навчання, організації спільних наукових заходів та реалізації наукових проектів

0 207
26 березня факультет історії та міжнародних відносин Ужгородського університету відвідала польська делегація з Академії «Ignatianum» у Кракові.
Факультет історії та МВ налагоджує співпрацю з Краківською акадeмією «Ignatianum»
Артур Волек та Міхал Варжонек спілкуються зі студентами
Факультет історії та МВ налагоджує співпрацю з Краківською акадeмією «Ignatianum»
Під час робочої зустрічі

У рамках візиту організовано зустріч зі студентами та викладачами підрозділу, а також робоче засідання декана й представників кафедр факультету історії та МВ з делегатами польського вишу. До Ужгорода приїхали в.о. декана педагогічного факультету академії професор Артур Волек та викладач інституту політичних наук та адміністрації Міхал Варжонек. Факультет історії та МВ під час робочої зустрічі представляли декан Іван Вовканич, доцент кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ганна Мелеганич, доцент кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Михайло Шелемба та викладач кафедри Олеся Бенчак.

Зустріч започаткувала співпрацю Ужгородського національного університету з єзуїтським вишем «Ignatianum». Представники факультетів обговорили можливості обміну студентами, зокрема спеціальностей «Міжнародні відносини», «Країнознавство» та «Міжнародна інформація» на семестрове навчання, організації спільних наукових заходів та реалізації наукових проектів.

Факультет історії та МВ налагоджує співпрацю з Краківською акадeмією «Ignatianum»
Польські гості (у центрі) з представниками факультету історії та МВ

Вже 27–28 березня відбудеться перший спільний захід – Міжнародна науково-практична конференція «Полікультурність та різноманітність у XXI столітті» на базі Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ. Представники обох вишів, нагадаємо, є співорганізаторами наукового заходу. А 21 квітня відбудеться зустріч викладачів та студентів дружніх закладів уже в Кракові.

Тож співпраця вже в цьому навчальному році буде підтверджена конкретними заходами.

За інформацією деканату факультету історії та міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.