Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Своїх бакалаврів дипломував і географічний факультет

Омріяні документи про освіту, 10 із яких – з відзнакою, отримала сотня випускників денної та заочної форми навчання

0 301

Своїх бакалаврів дипломував і географічний факультет

11 липня у холі головного корпусу УжНУ відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів бакалаврам географічного факультету. Сотня випускників денної та заочної форми навчання отримали омріяні документи про освіту, 10 із яких – з відзнакою.

Своїх бакалаврів дипломував і географічний факультетУ холі університету зібралося чимало гостей, друзів, батьків та викладачів, щоб стати свідками урочистої й пам’ятної для випускників події. Захід розпочався з виконання гімну та вступного слова декана факультету Івана Калинича.

Своїх бакалаврів дипломував і географічний факультет
Диплом вручає Мирослава Лендьел

Декан з усмішкою на вустах згадував моменти злетів і падінь випускників протягом років навчання. «За період студентства ви набиралися досвіду, долаючи труднощі, готувалися до самостійного дорослого життя. Ми, викладачі і батьки, підтримували вас, як могли, старалися в усьому допомагати. Тож я маю надію, що диплом стане справжньою путівкою в майбутнє. У будь-якому разі не забувайте альма-матер, рідний факультет», – наставляв вихованців Іван Васильович.

До випускників також звернулася проректор з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел: «Передусім хочу побажати бути наполегливими й рішучими, твердими у своїх переконаннях і завжди досягати поставлених цілей. Ідіть життям упевнено, вірячи у власні сили, долайте випробування й продовжуйте свій шлях. Нехай він буде успішним і щасливим».

Своїх бакалаврів дипломував і географічний факультетПривітати випускників завітав директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій Рішко: «Щиро вітаю із завершенням навчання, закликаю вас гордо носити звання випускника Ужгородського університету й стати гідними спеціалістами. Хай диплом приведе до нових здобутків. Здоров’я вам, доброго настрою… Живіть на гордість Батьківщині».

До привітань також долучилися завідувачі кафедр факультету. Побажали продовжити навчання в магістратурі та знайти роботу за фахом. Студенти висловили слова подяки батькам, викладачам і декану – обіцяли не забувати рідний університет.

Своїх бакалаврів дипломував і географічний факультетНа завершення очільник факультету ще раз привітав молодь зі святом і відрядив у добру путь. Після урочистого заходу всі зібралися біля входу до університету на спільне фото. Що ж, хай щастить, випускники!

Ніна Шпиток,
студентка відділення журналістики,
фото Олега Хававчака
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.