Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інформатики УжНУ теж дипломовані!

Завершили урочистості виконанням студентського гімну «Gaudeamus» і спільним фото дружного колективу

0 775
Інформатики УжНУ теж дипломовані!


Останнім цьогоріч дипломи спеціалістів в Ужгородському університеті вручили випускникам факультету інформаційних технологій. Урочистості влаштували у конференц-залі зеленого корпусу УжНУ. Незважаючи на те, що свіжоспечених фахівців було небагато, святковий настрій сповнював кожного присутнього на заході.

Інформатики УжНУ теж дипломовані!

Ігор Повхан

Чекаючи початку урочистого дійства, випускники насолоджувалися останніми хвилинами в рідній альма-матер. Атмосферу домашнього затишку створював доречний музичний супровід.

Вручення традиційно розпочалося виконанням гімну України. Першим з привітаннями виступив декан факультету Ігор Повхан. Як справжній представник технічної спеціальності, сказав не багато, але влучно: «Захист дипломних робіт був дуже складним, але я радий, що ми це пройшли. Основне, чого хочу побажати всім, – щоб ви були потрібними».

Інформатики УжНУ теж дипломовані!

Олександр Міца вручає диплом

Інформатики УжНУ теж дипломовані!

Ніколетта Романюк

Відтак до слова запросили завідувача кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Олександра Міцу. Крім побажань доброго майбутнього молоді, він наголосив на важливості вміння розставляти пріоритети: «Успішна людина – це та, яка в потрібний час обирає потрібну задачу».

До привітальних слів долучилися й інші співробітники факультету, бажали, щоб диплом обов’язково пригодився вже колишнім студентам у дорослому житті.

На урочисту подію завітала і майбутня студентка факультету інформаційних технологій Ніколетта Романюк, яка виконала для присутніх декілька патріотичних композицій.

Завершили урочистості виконанням студентського гімну «Gaudeamus» і спільним фото дружного колективу.

Інформатики УжНУ теж дипломовані!

Під час виконання гімну
Кароліна Шірінова,
відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.