Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місію виконано: випускники факультету історії та міжнародних відносин – з дипломами!

Бажаємо новоспеченим фахівцям і далі працювати над собою та робити світ кращим

0 294

Місію виконано: випускники факультету історії та міжнародних відносин - з дипломами!

9 липня у ректораті УжНУ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету історії та міжнародних відносин.
Місію виконано: випускники факультету історії та міжнародних відносин - з дипломами!
Іван Вовканич

Захід розпочали традиційно з Гімну України, який заспівали присутні. За п’ять хвилин дипломовані спеціалісти хвилювалися, адже це один із найвідповідальніших днів у їхньому житті. Тривога розвіялася, коли з промовою виступив декан Іван Вовканич. Іван Іванович порадив своїм вихованцям, щоб ті ніколи не опускали рук, а також побажав якнайшвидше реалізуватися професійно. До привітань долучилися ведучі свята – заступники декана Вікторія Бондаренко та Віталій Андрейко. Гостем дійства став також заступник міського голови Василь Гомонай.

«Ніколи не сумнівайтеся в собі та йдіть до мети. Досягайте високих результатів, щоб бути гордістю рідного міста і нашої альма–матер», – побажав Василь Васильович.

Після теплих слів привітань було вручено понад 100 дипломів, з яких 13 – із відзнакою. Підтвердження про здобуття вищої освіти дістали не лише бакалаври, а й магістри.

Між тим гостей свята розважали співами та показом відеоархівів, зібраних за чотири роки університетського життя. Насамкінець пролунав гімн студентства «Gaudeamus», а випускники за традицією підкинули догори конфедератки.

Місію виконано: випускники факультету історії та міжнародних відносин - з дипломами!Бажаємо новоспеченим фахівцям і далі працювати над собою та робити світ кращим!

Тетяна Проданець,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.