Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На хімічному факультеті вітали новоспечених бакалаврів хімії та екології

Дипломи вручили понад 40 молодим фахівцям, сім документів – з відзнакою

0 340
6 липня в Ужгородському університеті виявилося насиченим на випускні. Зокрема, на хімічному факультеті вручили дипломи бакалавра понад 40 молодим фахівцям із хімії та екології.

На хімічному факультеті вітали новоспечених бакалаврів хімії та екології

На хімічному факультеті вітали новоспечених бакалаврів хімії та екології
Василь Лендєл з випускницею

Урочистості відбулися в найбільшій аудиторії підрозділу. Винуватців свята вітали рідні, друзі, наставники. Розпочали захід гімном УжНУ.

Першим до бакалаврів звернувся декан хімфаку Василь Лендєл: «Минуло чотири роки відтоді, як ви розпочали навчання в університеті. Нині отримуєте документи про вищу освіту, але не думаю, що це кінець вашого перебування в альма-матер – запрошую вас до магістратури. Бажаю гарно відсвяткувати, добре підготуватися до вступних іспитів – і чекаю 1 вересня знову в ролі першокурсників».

Відтак Василь Георгійович зачитав наказ ректора про випуск бакалаврів. Декан вручив 7 дипломів із відзнакою. Відтак документи про вищу освіту з рук завідувачів кафедр неорганічної, аналітичної, органічної, фізичної та колоїдної хімії, екології та охорони навколишнього середовища отримали чотири десятки юнаків і дівчат.

На хімічному факультеті вітали новоспечених бакалаврів хімії та екологіїТакож В. Лендєл нагородив грамотами молодь, яка продемонструвала відмінні успіхи в навчанні, громадській діяльності, спорті.

Із важливою подією бакалаврів привітали професори Ігор Барчій і Степан Чундак. Своєю чергою, голова студради хімічного факультету, випускниця Мар’яна Рашевська від імені вчорашніх студентів подякувала викладачам за знання й підтримку.

Після завершальної ноти церемонії вручення – гімну студентів «Gaudeamus igitur» – новоспечені бакалаври зробили безліч світлин на згадку.

Ольга Брайлян,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.