Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На матфаку триває Норвезько-українська зимова школа 2019

Серед учасників – студенти Ужгородського університету та Київського політехнічного інституту, викладачі, а також професори з Норвегії, Франції, Німеччини

0 346

На матфаку триває Норвезько-українська зимова школа 2019На матфаку триває Норвезько-українська зимова школа 2019

Поглибити знання, обмінятися думками й досвідом, а заразом ознайомитися з Ужгородом цими днями мають нагоду учасники Норвезько-української зимової школи 2019, що триває в нашому університеті з 11 до 14 лютого.

Зимова школа акцентує увагу на питаннях стохастичного аналізу, теорії ймовірності та суміжних темах. У програмі не лише навчання, а й розваги та екскурсії в місті та за його межами.

Серед учасників – студенти Ужгородського національного університету та Київського політехнічного інституту, викладачі, а також професори з Норвегії, Франції, Німеччини.

На матфаку триває Норвезько-українська зимова школа 2019«Це вже четвертий захід у рамках норвезько-української співпраці в галузі математичної освіти, й ми раді, що наш університет до нього долучився, – каже проректор УжНУ Ігор Король. – Насамперед зимова школа цінна тим, що тут діляться своїми найновішими дослідженнями одні з кращих фахівців у своїй галузі. Під час заходу іноземні та вітчизняні професори представлять свої наукові доповіді, тож це свого роду міні-курси для студентів-учасників. Ну а викладачі дізнаються про найсучасніші напрацювання з перших уст».

До слова, мова зимової школи – англійська, а тому це не лише обмін досвідом та налагодження зв’язків між освітніми осередками, а ще й можливість для студентів підтягнути професійну англійську.

Серед учасників школи – студенти УжНУ та КПІ, викладачі, а також професори з Норвегії, Франції, Німеччини
Серед учасників школи – студенти УжНУ та КПІ, викладачі, а також професори з Норвегії, Франції, Німеччини
Ксенія Шокіна,
фото авторки та Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.