Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки факультету МЕВ взяли участь в освітньому проекті «EU Study Days in Ukraine»

За час роботи школи дівчата мали нагоду послухати виступи експертів Представництва ЄС в Україні, взяти участь у цікавих дискусіях, обговореннях

0 156

Студентки факультету МЕВ взяли участь в освітньому проекті «EU Study Days in Ukraine»

Нещодавно в Ужгороді відбувалася 4-денна сесія освітнього проекту Представництва ЄС «EU Study Days in Ukraine» (Єврошкола), мета якого – допомогти українським студентам та випускниками дізнатися більше про Європейський Союз.

Уже вкотре стати учасниками цього заходу випала можливість студентам факультету міжнародних економічних відносин.  4-курсниці Анна Єлієшвілі та Злата Ісак, а також третьокурсниця Анастасія Кропова успішно пройшли відбір конкурсу та потрапили до групи з 43 учасників з різних куточків нашої країни.

За час роботи школи дівчата мали нагоду послухати виступи експертів Представництва ЄС в Україні, взяти участь уСтудентки факультету МЕВ взяли участь в освітньому проекті «EU Study Days in Ukraine» цікавих дискусіях, обговореннях на тему ролі Представництва, стану реформ в Україні, а ще – дізнатися чимало цікавого про людські емоції та цінності в мультикультурному світі.

Ось якими враженнями від участі в школі діляться наші студентки.

Злата Ісак: «Сесія виявилася дуже насиченою корисною інформацією завдяки виступам відомих спікерів, які ділилися своїм досвідом та знаннями. Неймовірно цікавою була поїздка на завод Jabil, де ми змогли ознайомитися з процесом виробництва зсередини, дізналися багато цікавого про корпоративну культуру підприємства.

Студентки факультету МЕВ взяли участь в освітньому проекті «EU Study Days in Ukraine»Завдяки участі у Єврошколі здобула нові теоретичні знання й практичні навички, знайшла нових друзів. Найбільше запам’яталися дискусії між учасниками на різну тематику, від психології – до гендерної рівності. Вважаю, що участь у Єврошколі дає незабутній досвід та мотивацію до нових досягнень».

Анна Єлієшвілі: «EU Study Days – це надзвичайний досвід для активних студентів, які бажають почути та зрозуміти позицію спеціалістів з ЄС та України з різних питань. Тому, коли я дізналася, що проводиться набір на сесію «EU Study Days in Ukraine», яка ще й проходитиме в Ужгороді, вирішила: треба неодмінно спробувати. Цікаві лекції, різноманітні тренінги й величезна кількість нової інформації, яка подавалася та сприймалася дуже легко, – все запам’ятається надовго. Єврошкола дала можливість познайомитися з активною і розумною молоддю, яка має свої думки та позицію з різних питань. Дискусії з ними були надзвичайно цікавими та інформативними».

За інформацією деканату ФМЕВ
Фото EU Study Days
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.