Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти юрфаку практично опановують криміналістику

Доцент Василь Копча організував молоді практичне заняття з криміналістичного дослідження зброї, боєприпасів і вибухових речовин у Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України

0 295

Студенти юрфаку практично опановують криміналістику

25 вересня 25 вересня першокурсники ОС «Магістр» денної форми навчання юридичного факультету УжНУ мали виїзне практичне заняття з предмета «Тактика розслідування злочинів, вчинених злочинними угрупуваннями». Провів його у Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України доцент кафедри кримінального права та процесу Василь Копча. Ішлося про криміналістичне дослідження зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

Під час заняття студенти опановували навички з вилучення слідів, які залишаються після скоєння правопорушення, що важливо для швидкого виявлення правопорушників і встановлення істини у справі. Також студентам показали, як у ході дослідження зброї та боєприпасів на місці пригоди та в лабораторних умовах вивчаються ознаки вогнепальної зброї і боєприпасів, закономірності появи слідів, їх застосування на місці правопорушення для дальшого встановлення особи, якою було вчинено правопорушення.

Василь Копча зі студентами
Василь Копча зі студентами

Виїзні практичні заняття наші практики планують влаштовувати й надалі.

За інформацією доцента кафедри кримінального права та процесу УжНУ Василя Копчі
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.