Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Успішні закарпатці поділяться досвідом в інстаграм-трансляціях від студії «Наша файта»

Перший ефір відбудеться вже сьогодні, 27 березня, о 19:00

0 265
Карантин продовжили до 24 квітня, тож саме час узятися за саморозвиток. Відома закарпатська студія «Наша файта» з 27 березня запускає безкоштовний щоденний марафон трансляцій в Instagram.
Михайло Карпенко
Михайло Карпенко

О 19:00 на сторінці @nashafajta_event корисною інформацією ділитимуться цікаві люди Закарпаття. Задум провести такий марафон виник у керівника студії, випускника інженерно-технічного факультету УжНУ Михайла Карпенка.

«Я почав шукати різні онлайн-курси, щоб якось інтелектуально зайняти себе під час карантину. Тоді й народилася ідея створити відкриту платформу, де зможуть ділитися власними історіями, порадами, досвідом успішні й цікаві закарпатці», – пояснив Михайло.

Слоган марафону – «Твій розвиток тут і зараз». Уже відомі перші спікери. Ведучий, мандрівник, меломан Тудор Кілару розповість, як на велосипеді їздив до Італії, і дасть поради щодо планування подорожей. Коли карантин завершиться, кордони відкриють, ця інформація точно стане в пригоді.

Успішні закарпатці поділяться досвідом в інстаграм-трансляціях від студії «Наша файта»Тренер з авторської методики «Зцілювальний імпульс» Павло Нінц доступно розкаже про фактори, які впливають на здоров’я. Також глядачі дізнаються про п’ять основних принципів здорового способу життя, як з погляду біомеханіки зміцнити імунітет, як мати красиве й здорове тіло, займаючись удома. Коли як не тепер вводити корисну звичку домашніх тренувань?

Соло-альпініст, фотограф Михайло Дорогович поділиться правилами походу абсолютно самому (з чого почати? що їсти?).

Під час марафону можна буде не тільки почути корисну інформацію, а й отримати відповіді на питання, які цікавлять. ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

До того ж можна долучатися до ініціативи у ролі спікера. Більше – на сторінці @nashafajta_event. Перший ефір відбудеться у п’ятницю, 27 березня, о 19:00.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.