Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники УжНУ взяли участь у Х Київському безпековому форумі

На захід приїхало понад 600 учасників з понад 20 країн світу

0 313
Представники УжНУ взяли участь у Х Київському безпековому форумі
Представники УжНУ взяли участь у Х Київському безпековому форумі
6–7 квітня відбувся Х Київський безпековий форум «Нова динаміка існуючих конфліктів: стратегії, що змінюють світ». Захід, що його проводить Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» з 2007 р., став однією з основних міжнародних платформ для дебатів із найактуальніших питань безпеки.

Розглядалися такі актуальні питання сучасної безпеки України, Європи та всього світу, як відновлення цілісності України, новий європейський план для економіки нашої держави, ціна і наслідки гібридної війни, зіткнення інтересів в Європі, зовнішня політика США та місце в ній України.

Представники УжНУ взяли участь у Х Київському безпековому форумі

Ольга Єгорова з депутатом парламенту Литви, колишнім прем’єр-міністром Литви (1999-2000 рр., 2008-2012 рр.) Андрюсом Кубілюсом

Участь у заході взяло понад 600 учасників з понад 20 країн світу, серед яких Президент України, Прем’єр-міністри України, Латвії, Литви та Естонії, нинішні і колишні керівники Міністерств оборони Литви, Польщі і Словаччини, високі представники Європейського парламенту та парламентів держав Старого світу, дипломати Сполучених Штатів, Великої Британії, Німеччини, провідні безпекові експерти з Вашингтона, Брюсселя, Парижа, Берліна, а також українські державні, політичні та громадські діячі.

Ужгородський національний університет на цьому заході представляли Ігор Тодоров (професор кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій) та Ольга Єгорова (викладач кафедри міжнародних економічних відносин).

За інформацією кафедри міжнародних економічних відносин УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.