Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладачі кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій освоюють нові форми дистанційної роботи

0 141
30 квітня відбулося онлайн-засідання кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій факультету історії та міжнародних відносин. Незважаючи на те, що засоби зв’язку не можуть передати емоції живого спілкування, зустріч членів кафедри пройшла традиційно в дуже дружній атмосфері. Окрім викладачів, які пристосувалися до нових умов на карантині та залишаються вдома в Україні, змогла бути на зв’язку і старша викладачка кафедри Олеся Бенчак, яка впродовж року стажується в університеті Фоджа в Італії.

Викладачі кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій освоюють нові форми дистанційної роботи Для обговорення на засіданні кафедри було винесено низку важливих питань. Найперше викладачі поділилися досвідом проведення модульного контролю №1 за допомогою онлайн-сервісів, обговорили переваги та недоліки дистанційного навчання, озвучили перспективи проведення заліково-екзаменаційної сесії онлайн. Крім того, в. о. завідувача кафедри доцент Віталій Андрейко запропонував обговорити стан написання бакалаврських робіт та призначити рецензентів для студентів спеціальностей «Міжнародні відносини», «Країнознавство» та «Міжнародна інформація». Не менш важливим питанням було прийняття до обговорення дисертаційного дослідження аспірантки кафедри Катерини Сілантьєвої  «Гібридні війни на пострадянському просторі».

Навіть обмежені можливості не завадили плідній роботі кафедри. Викладачі, захоплені функціонуванням онлайн-платформ, домовилися частіше зустрічатися для вирішення питань забезпечення дистанційного навчання.

За інформацією факультету історії та міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.