Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юридичні факультети Ужгородського і Трнавського університетів уклали угоду про співпрацю

Підписаний документ відкриває можливості для активного професійного і наукового співробітництва; спільних освітніх, наукових та науково-дослідних проектів тощо

0 691
Юридичні факультети Ужгородського і Трнавського університетів уклали угоду про співпрацю
Юридичні факультети Ужгородського і Трнавського університетів уклали угоду про співпрацю
22 вересня під час Міжнародної наукової конференції «Нова Європа: виклики та очікування», що проводилася у рамках Трнавських юридичних днів, була підписана Угода про співпрацю між юридичними факультетами Ужгородського національного і Трнавського (Словаччина) університетів.

Від УжНУ угоду підписав декан юридичного факультету професор Ярослав Лазур, а від Трнавського університету – декан тамтешнього юрфаку доцент Андреа Ольшовська.

Підписаний документ відкриває можливості для активного професійного і наукового співробітництва; спільних освітніх, наукових та науково-дослідних проектів; обміну вченими і професорсько-викладацьким складом; обміну бакалаврськими, магістерськими, докторськими програмами, а також  науковою літературою, підручниками та інших матеріалами; взаємного ознайомлення з діяльністю наших факультетів та університетів загалом.

Цікавим є й пункт, щодо ознайомлення з діяльністю та налагодження співпраці між студентськими організаціями й осередками двох факультетів, що дає можливість для більш тісного контакту між студентами.

Угода стала логічним продовженням і документальним оформленням контактів між відповідними факультетами українського та словацького університетів і стала можлива завдяки активній підготовчій роботі до її підписання заст. декана юридичного факультету УжНУ, доцента Олександра Білаша (архімандрита Євфросина) та заст. декана з розвитку юридичного факультету Трнавського університету, доктора Міхаели Моравчикової.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.