Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Готельєри-ресторатори УжНУ на практиці опановували принципи декорування страв

Такі заняття ефективно сприяють формуванню професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної сфери

0 74
У межах заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» молодий креативний кухар Євген ділився з студентами-третьокурсниками спеціальності «Готельно-ресторанна справа» практичними навиками декорування та оформлення страв.

Студенти здобули не тільки теоретичні знання, але й на практиці ознайомилися з принципами декорування страв з м’яса та риби. Для декорування використовувалися локальні доступні в торгових мережах продукти, які вміло перетворювалися на сучасні елементи декору страв.

Сподіваємося, такі заняття ефективно сприяють формуванню професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної сфери.

За інформацією доц. Уляни Ханас

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.