Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Доцентка біофаку Марина Кривцова доповідала на Косметологічному конгресі в Туреччині

Учасниками масштабного заходу стали науковці й представники косметологічних компаній з виробництва як окремих компонентів, так і ліній косметичної продукції

0 261
Марина Кривцова
Марина Кривцова
Доцентка біологічного факультету УжНУ Марина Кривцова як inviter speaker взяла участь у ІІІ Косметологічному конгресі в Туреччині з доповіддю «Antimicrobial and antibiofilm forming properties of some medicinal plants and prospects for their use in cosmetology».

У своєму виступі науковиця висвітлила антимікробні та антибіоплівкоутворюючі властивості лікарських рослин, окреслила перспективи використання компонентів рослинного походження у лікувально-профілактичних косметичних засобах.

У заході взяли участь понад пів тисячі вчених і виробників із Туреччини, Японії, Тайланду, Португалії, України, Ізрїлю та інших країн. Одним із пріоритетних напрямків роботи конференції стало питання впровадження натуральних компонентів у косметологічну продукцію та принцип мінімалізму використання синтетичних речовин.

Доцентка біофаку Марина Кривцова доповідала на Косметологічному конгресі в ТуреччиніНадзвичайно цінно, що учасниками заходу стали науковці й представники косметологічних компаній з виробництва як окремих компонентів, так і ліній косметичної продукції. Такі заходи сприяють впровадженню наукових результатів, ідей та розробок у промисловість.

За інформацією доц. Марини Кривцової
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.