Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Бакалаври біологічного факультету – теж із дипломами!

Цьогоріч у підрозділі 90 випускників, з них двоє отримали документи про вищу освіту з відзнакою

0 378

Бакалаври біологічного факультету – теж із дипломами!

Біологічний факультет УжНУ теж урочисто вручив дипломи бакалавра своїм випускникам. Загалом цьогоріч їх у підрозділі 90, з них 2 – отримали документи про вищу освіту з відзнакою.
Ярослава Гасинець
Ярослава Гасинець

Відкрила захід  вітальним словом деканеса підрозділу Ярослава Гасинець, яка привітала студентів із закінченням навчання та щиро побажала успіхів у майбутньому. Відзначила, що в складний для країни і всіх нас час подолана ще одна важлива сходинка. Під час війни відбувається переоцінка цінностей, пошук нових сенсів життя. На перший план виходять якісні професійні знання, уміння та навички, адже випускникам  відбудовувати й розбудовувати Україну – ще гарнішу, могутню, вільну і незалежну. «Наповну використовуйте і примножуйте здобуті на факультеті знання. Нічого не бійтеся, вірте в себе, впевнено йдіть до своєї мети. Нехай ваш життєвий шлях буде успішним і щасливим, небо – мирним, а дорога у велике життя – широкою і світлою!» – висловила щирі побажання вихованцям пані Ярослава.

Долучилися до вітань студентів і завідувач кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології Михайло Вакерич, завкафедри зоології Федір Куртяк, завідувачка кафедри ботаніки Любов Фельбаба-Клушина, завідувач кафедри ентомології і збереження біорізноманіття Владислав Мірутенко. Від імені випускників слово мала Юлія Трофімова.

Відтак перейшли до церемонії вручення. Окрім офіційної частини, свято мало й розважальну – з музичними номерами перед гостями виступили студентка Каріна Балюк та команда біологічного факультету з КВК.

За інформацією біологічного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.