Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Екологи УжНУ співпрацюють із регіональним самоврядуванням

Під час круглого столу в Ужгородській райраді кафедра екології та навколишнього середовища УжНУ підписала меморандум про співпрацю з регіональною асоціацією органів місцевого самоврядування «Закарпаття — за чисте довкілля»

0 99
Кафедра екології та навколишнього середовища Ужгородського університету підписала меморандум про співпрацю з регіональною асоціацією органів місцевого самоврядування «Закарпаття — за чисте довкілля».
Екологи УжНУ
Екологи УжНУ

Це відбулося під час круглого столу, присвяченого актуальним екологічним проблем краю, який улаштували в Ужгородській районній раді. Обговорити ситуацію зібралися викладачі, студенти, представники Закарпатської ОДА, басейнового управління водних ресурсів річки Тиса.

Екологи УжНУ співпрацюють із регіональним самоврядуваннямЗокрема, третьокурсник Євген Дьордяй розповів про стихійні сміттєзвалища в області (із понад 380 санкціоновані лише 143). Його колега Валерія Омелюк повідомила про очищення та якість питної води. Проблему спалювання сухостою порушила в доповіді магістрантка Емілія Глюдзик.

Під час круглого столу домовилися не тільки влаштовувати подібні заходи, а й провадити просвітницьку роботу в школах та серед дорослого населення.

Екологи УжНУ співпрацюють із регіональним самоврядуваннямВарто зауважити, що в контексті співпраці кафедри екології та навколишнього середовища з асоціацією нещодавно викладачі й здобувачі фаху відвідали Сніну та Кошиці (Словацька Республіка), де ознайомилися з діяльністю сучасної станції очищення стічних вод і системою «розумний будинок».

Ольга Брайлян,
фото із соцмереж
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.