Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економічний факультет УжНУ урочисто завершив Всеукраїнську учнівську олімпіаду з економіки

Представники 25 команд із різних областей України – школярі та їхні педагоги – впродовж 4-х днів не тільки змагалися, а й ознайомилися із Закарпаттям, зокрема і з його обласним центром

0 320

Економічний факультет УжНУ урочисто завершив Всеукраїнську учнівську олімпіаду з економіки

29 березня в конферец-залі ректорату Ужгородського університету урочисто завершили Всеукраїнський етап учнівської олімпіади з економіки. Організував захід економічний факультет УжНУ, на базі якого й відбувалися змагання.

На зібранні були присутні представники 25 команд із різних областей України, що брали участь в олімпіаді, – школярі та їхні педагоги. Вони прибули в Ужгород на початку тижня й протягом цього часу не тільки змагалися, а й ознайомилися із Закарпаттям та його обласним центром зокрема.

Економічний факультет УжНУ урочисто завершив Всеукраїнську учнівську олімпіаду з економіки
Віталій Сержанов та Віталій Герзанич

Захід урочисто розпочали з виконання Державного Гімну України. Після цього присутні переглянули відеоролик про визначні місця Ужгорода. Відтак слово взяв декан економічного факультету Віталій Сержанов: «Для мене є великою гордістю, що УжНУ мав честь привітати учнів з усієї України. Сподіваюся, що наш край вам сподобався. Ви обрали чудову професію, адже від вашої роботи залежить економічний розвиток України, майбутнє держави загалом».

Після цього Віталій Вікторович розповів гостям про наш університет та економічний факультет, його структуру, діяльність, студентське життя, міжнародні партнерства й можливості для працевлаштування випускників.

Зі старшокласниками та їх учителями познайомилися також професор кафедри економіки підприємства Світлана Слава, яка розповіла про проекти інноваційних лабораторій; завідувач кафедри економічної теорії, макро- і мікроекономіки Київського національного університету ім. Т.Шевченка Надія Гражевська та представник компанії «Ядзакі Україна» – багаторічного партнера економічного факультету УжНУ – Кароліна Петрашко.

Економічний факультет УжНУ урочисто завершив Всеукраїнську учнівську олімпіаду з економікиПісля презентації майбутнім економістам побажали успіхів у дальшому навчанні й виборі університету, а також закликали приїздити на Закарпаття, щоб сповна ознайомитися з його різноманітною та багатою культурою.

Антоніна Чундак,
фото Діани Білецької
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.