Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет інформаційних технологій успішно провів змагання на Кубок Векуа

На ужгородському майданчику виступило 11 команд, у тому числі 7 – з УжНУ, 3 – зі Львівського університету та колектив коледжу з Надвірної

1 435
На базі факультету інформаційних технологій УжНУ 25–26 травня відбувалися змагання з програмування на Кубок Векуа. Турнір мав два тури – індивідуальний та командний. Одночасно з ужгородськими перегонами за цей же Кубок змагалися в містах Харкові, Одесі та Вінниці. Турнір був інтернаціональним, адже в ньому взяли участь команди Грузії, Азербайджану та Росії.
Учасники змагання та оргкомітет
Учасники змагання та оргкомітет

На ужгородському майданчику виступало 11 команд, у тому числі 7 – з УжНУ, 3 – зі Львівського університету та колектив Надвірнянського коледжу національного транспортного університету (Івано-Франківська область).

У підсумку в командних змаганнях золоті медалі вибороли команди ветеранів Львівського університету LNU_Scorpions (Василь Білецький), LNU_ZaPetra (Віталій Герасимів, Андрій Макар, Петро Тарнавський), срібні нагороди завоювали чинні найсильніші команди студентів Львівського університету LNU_Jackals (Богдан Пастущак, Максим Щерба, Данило Мочернюк) та Ужгородського університету (Михайло Пригара, Ігор Вовк, Артур Сидоран), бронзу сенсаційно самотужки здобув учень 8-го класу Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату Олег Навер, який відпрацював за всю команду. Без перебільшення Олег Навер – нова висхідна зірка на небосхилі олімпіадного програмування.

Підсумкова таблиця командних змагань:

Факультет інформаційних технологій успішно провів змагання на Кубок ВекуаВ індивідуальному заліку перше місце посів ветеран олімпіадного програмування зі Львова – Андрій Макар. Решта місць – у таблиці.

ПЕРЕМОЖЦІ ОСОБИСТОГО КОНТЕСТУ КУБКА ВЕКУА
26.5.2019 р.

Факультет інформаційних технологій успішно провів змагання на Кубок Векуа
Земляки-закарпатці, як випливає з таблиці, вибороли високі нагороди: Василь Білецький, Адальберт Макарович – срібні медалі, Ігор Баренблат, Михайло Пригара, Ігор Вовк, Олег Навер – бронзові медалі.

Бажаємо учасникам цього престижного Кубку і надалі показувати високі результати в олімпіадному програмуванні!

За інформацією завкафедри ІФМД,
доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.