Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультети УжНУ змагалися в турнірі з баскетболу

Кубок ректора здобула команда факультету здоров’я та фізичного виховання

0 227

Факультети УжНУ змагалися в турнірі з баскетболу

У спортивному комплексі УжНУ «Буревісник» відбувся турнір з чоловічого баскетболу між командами факультетів вишу. Це вже друга серія ігор в боротьбі за Кубок ректора. Напередодні студенти змагалися в чоловічому мініфутболі.

У турнірі взяли учать 12 колективів. На відбірному етапі суперників визначали за допомогою жеребкування. Після 6 перших ігор вперед вихопилися команди економічного, інженерно-технічного, юридичного, математичного факультетів, а також факультетів фізичного виховання та міжнародних економічних відносин. Було складно передбачити, хто дійде до вирішальної стадії, адже команди показували високий рівень гри. До фіналу могли дістатися лише 3 найсильніші команди. Переможця ж  визначали за принципом «усі з усіма».

У підсумку третє місце в турнірі посіла команда факультету математики та цифрових технологій, поступившись ФІТ (5:9) та ФЗФВ (4:10).

Срібло змагань виборола команда інженерно-технічного факультету, обігравши математиків, але поступившись факультету здоров’я й фізичного виховання (9:10). Останній матч виявився напруженим, суперники постійно наздоганяли одне одного, але на останніх хвилинах ФЗФВ все ж удалося закинути вирішальний м’яч.

Тож, не програвши жодної гри, переможцем турніру стала команда факультету здоров’я та фізичного виховання. «Перемога була важка, але хлопці давно грають разом, тому нам було простіше, ніж суперникам. Пишаюся, що зуміли захистити честь свого факультету. В цьому є якась нотка насолоди», – поділився гравець команди переможців Олександр Паращич.

«Ось ми й зіграли другий турнір Кубка ректора – з баскетболу. Тішить, що поєдинки були доволі мирними, але потужними водночас. Я щиро вітаю переможців і сподіваюся, що наступного року всі команди покажуть ще кращі результати», – зауважив проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігор Король, який разом з головою профкому студентів вишу Олександром Бараном вручав лауреатам нагороди.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.