Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Фізики відзначили День першокурсника

Задали гарний початок та створили відповідний настрій усьому залу запальні й драйвові ведучі – випускники фізичного факультету Іван Граб та Олександр Олень

0 970
Фізики відзначили День першокурсника
3 листопада у залі центру дозвілля «Ювентус» веселе свято зібрало чи не всіх студентів фізичного факультету. Присутніх на Дні першокурсника очікував чудовий вечір із цікавою програмою.

Фізики відзначили День першокурсника

Володимир Лазур

Задали гарний початок та створили відповідний настрій усьому залу запальні й драйвові ведучі – випускники фізичного факультету Іван Граб та Олександр Олень. Як і годиться, розпочалося дійство з напутнього слова декана фізфаку Володимира Лазура. «Люди, що присвятили себе такій важливій та серйозній науці як фізика, – талановиті люди. І я впевнений, що в залі сидять майбутні професори та успішні науковці, перед якими відчинятимуться двері всіх лабораторій».

Пан декан перерахував низку випускників фізфаку, які нині успішно працюють у різних куточках світу. Побажав першокурсникам щастя та добробуту, успішно долати всі бар’єри на своєму шляху й бути відданими науці.

Фізики відзначили День першокурсника

Іван Граб та Олександр Олень

Упродовж вечора ведучі встигли і реп з глядачами зачитати, і традиційне селфі з деканом зробити. Програма, як і обіцяли на початку, була й справді насиченою. Концентрація талановитих людей у залі просто зашкалювала. Тут і співали, і танцювали, і жартували.

Доводили, що дійсно мають таланти, не тільки студенти фізичного факультету, а й друзі цього підрозділу. На свято завітала студентка стоматологічного факультету Катерина Лінтур з музичною композицією та представник геофаку Роман Вайнагій з акордеоном, умінням гри на якому викликав бурхливі оплески аудиторії.

Фізики відзначили День першокурсника

Сміялися аж до сліз з кавеенниками: ще зовсім юними першокурсниками фізичного факультету, людьми, які вже гордо носять звання студента, другокурсниками та досвідченими жартівниками з КВН-гуртів «ВК» та командою економічного факультету «WALL STREET».

Порадувала танцем жіноча складова фізичного підрозділу (так-так, є й дівчата-фізики).

Відчули себе, як на справжньому Х-Факторі, не менш талановиті Ярослава Удут та Владислав Товтин.

Фізики відзначили День першокурсника

А справжньою родзинкою вечора стало піксельне шоу – малювання світлом візерунків і кольорових абстракцій, які створюють оптичну ілюзію, з яким виступила Беата Чабіна.

Фізики відзначили День першокурсника

Окрім всім звичного вже жартування команд КВН, на фізичному факультеті розвивають і такий жанр комічного, як стенд-ап. Зі своїми монологами перед глядачами виступили Михайло Гречина та Йосип Логачов.

Крім того, п’ятеро сміливих глядачів спробували себе в ролі поетів під час розіграшу від ведучих та складали міні-вірші про фізфак. Призом стала флешка на 16 Гб, яку виграв гість свята – студент хімічного факультету.

Вечір удався драйвовим та позитивним, а продовжили святкування в одному з нічних клубів. Вітаємо усіх першокурсників з їхнім святом та бажаємо наснаги у навчанні!

Агнеса Сабелко,
фото Андріани Мойш
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.