Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Геофак відзначив свій День

Вручали почесні відзнаки, веселилися, співали, танцювали...

0 321
Днями у великій залі ректорату УжНУ відзначили День географічного факультету.

Геофак відзначив свій ДеньЯк і годиться, перед початком свята слово мав декан Іван Калинич, котрий побажав присутнім доброго настрою і приємних вражень від концертної програми. Також Іван Васильович підтвердив потаємне сподівання залу: «Завтра пар не буде!..»

Геофак відзначив свій День
Присутніх вітає Іван Калинич
Геофак відзначив свій День
Олександр Ігнат

Геофак відзначив свій ДеньДепутат Ужгородської міської ради від партії «Самопоміч» Олександр Ігнат приєднався до привітань декана: «Дуже радий, що в нас є можливість допомогти вам у реалізації святкування та зробити цей важливий день для вашого факультету ще кращим!»

Харизматичні ведучі третьокурсник фізфаку Олександр Кудін та студент економіст 5-го курсу Віктор Дуфинець представили спонсорів заходу, а відтак декан факультету та пан Ігнат вручили студентам факультету почесні відзнаки й грамоти за відмінні успіхи у навчанні, громадській діяльності, спорті, науковій роботі.

Розпочали концертну програму з виступу команди КВН географічного факультету «Десь там». Студенти першого курсу під супровід гри на гітарі Романа Бандури виконали пісню «Пять причин». Відзначилися першокурсники й запальними танцювальними талантами.

Геофак відзначив свій ДеньПершокурсниця геофаку Олена Курей і студент факультету здоров’я та фізвиховання Микола Біляк порадували аудиторію чутливим виконанням пісні гурту «Скрябін» «Мовчати».

Геофак відзначив свій ДеньГеофак відзначив свій День

Відтак присутні мали можливість переглянути відеопредставлення факультету та прослухати пісню гурту «Антитіла» «Там, де ми є» у виконанні студентів першого курсу Олени Курей, Андрія Чекети та Миколи Біляка.

Студенти першого й другого курсів продемонстрували публіці приклад талановитого виконання вальсу.

Геофак відзначив свій ДеньВідтак ведучі заходу влаштували жартівливі конкурси, призами виявилися сертифікати у кав’ярню «Duffort – espresso bar» та квитки в нічний клуб «Ейла», у якому студенти й продовжили свої святкування.

Геофак відзначив свій ДеньГеофак відзначив свій День

Студент четвертого курсу геофаку Роман Вайнагій порадував аудиторію грою на акордеоні.
Геофак відзначив свій День
А далі веселила публіку команда КВН економічного факультету «Va-Bank». Пролунала й пісня гурту «Скрябін» «Старі фотографії» у виконанні Олени Курей під супровід Романа Бандури та Миколи Біляка.

Геофак відзначив свій ДеньГеофак відзначив свій День

Відома гумористка, випускниця географічного факультету Лєра Мандзюк виступила перед публікою у жанрі стендап. Завершив свято драйвовим виступом рок-гурт «Мантори», відтак були спільні фотосесії та продовження вечора в одному із нічних клубів міста.

Юлія Шипович,
фото Антоніни Зеленецької
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.