Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

ІТ-івці УжНУ вирушили в самостійне життя

Майже всі цьогорічні випускники факультету інформаційних технологій уже забезпечені роботою, дехто – й у всесвітньовідомих корпораціях

0 441

ІТ-івці УжНУ вирушили в самостійне життя

В останній день січня на факультеті інформаційних технологій УжНУ відбулася урочиста подія – вручення документів про вищу освіту айтівця. Загалом дипломи випускників цього підрозділу отримало 36 чоловік – 34 магістри та 2 бакалаври.
Юліанна Калинич
Юліанна Калинич

Ведучою урочистої події стала студентка ФІТ Юліанна Калинич. З теплими словами вітання та побажаннями успіхів у самостійному житті до випускників звернулися декан факультету Ігор Повхан, завідувач кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Олександр Міца, завідувач кафедри програмного забезпечення систем Юрій Білак та завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін Олександр Лавер.

Ігор Повхан
Ігор Повхан

Від імені студентів-випускників виступив магістр Олександр Головей. Приємну різноманітність у це урочисте дійство вносили виступи студентки 3-го курсу ФІТ Тетяни Кут з незабутнім діодним шоу та молодих співачок Анастасії Вишневської і Таїсії Довгомелі, які виконали оригінальні музичні композиції.

Під час вручення дипломів в конференц-залі Зеленого корпусу УжНУ панував святковий настрій. Побільшувало його, очевидно, й усвідомлення того, що практично всі випускники факультету інформаційних технологій уже забезпечені роботою. Чи не найкращих успіхів досяг магістр спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Анатолій Потапчук, який дістав запрошення на роботу у фірмі Google в місті Мюнхені (Німеччина).

Диплом вручає Олександр Міца
Диплом вручає Олександр Міца

Непересічними успіхами можуть похвалитися також випускники-магістри спеціальності «Комп’ютерні науки» Андрій Мостовий, Сергій Оришич та Єгор Бобик. Зокрема, Сергій Оришич допомагав доценту Олександру Міці з підготовки до виступів студентів-олімпіадників ФІТ, які досягли визначних успіхів у царині олімпіадного програмування на теренах України та зарубіжжя. Випускник Андрій Мостовий працевлаштований у фірмі Microsoft (Канада), а Єгор Бобик, активний учасник олімпіадного руху, працює у фірмі Jaspersoft (Ужгород).

Насамкінець хочемо подякувати заступнику декана ФІТ з виховної роботи доценту Ігорю Ляху та студентам факультету Петру Яворському та Василю Пискачу за організацію і проведення прекрасного свята.

За інформацією завідувача кафедри інформатики
та фізико-математичних дисциплін Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.