Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Науковці кафедри туристичної інфраструктури та сервісу дебютували в Web of Science

Працю з проблематики міждержавного дипломатичного та економічного співробітництва України з Чехією, зокрема й у сфері туризму, у науковому часописі «Baltic Journal of Economic Studies» опублікували Роман Корсак та Іван Годя

0 390

Науковці кафедри туристичної інфраструктури та сервісу дебютували в Web of Science

В Ужгородському університеті вже стало традицією, що на найбільш рейтингових наукових платформах, до яких належать і «Scopus» та «Web of Science», результати своїх досліджень публікують викладачі точних і природничих наук. Відтепер тенденцію доповнив і факультет туризму та МК.

Зокрема, доктор історичних наук, завідувач кафедри туристичної інфраструктури та сервісу Р. В.Корсак та доцент цієї ж кафедри І. М. Годя  презентували четвертий номер часопису «Baltic Journal of Economic Studies», що індексується у платформі «Web of Science». У ньому розміщена авторська стаття «Ukrainian-Czech economic links: diplomacy, trade, and tourism (the beginning of the ХХІ century)». Праця присвячена проблематиці міждержавного дипломатичного та економічного співробітництва України з Чехією, у тому числі й у сфері туризму.

Бажаємо авторам публікації не зупинятися на досягнутому!

За інформацією кафедри ТІС
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.