Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра психології Ужгородського університету запрошує на навчання

З фахом психолога можна працювати в різноманітних сферах – освітніх установах, медичних закладах, правоохоронних органах, в управлінні персоналом і кадровому менеджменті, маркетингу і рекламі, в спеціальних установах, де надають психологічну допомогу населенню

0 334

Кафедра психології Ужгородського університету запрошує на навчання

Кафедра психології факультету суспільних наук Ужгородського національного університету запрошує всіх охочих здобути цікавий і запитаний фах.

Кафедру очолює доктор психологічних наук Уляна Михайлишин, яка переконана: якщо ви готові вчитися професійно, якісно та цікаво, хочете вміти кваліфіковано надавати психологічну допомогу людям у складних ситуаціях, постійно пізнавати себе, самовдосконалюватись, – то ця професія саме для вас!

Щоб стати висококваліфікованими психологами, студенти опановують весь потрібний спектр дисциплін – від предметів природничо-гуманітарного циклу до дисциплін загальнопрофесійної та практичної підготовки.

Протягом навчання студенти залучені до різноманітних видів практик (ознайомчої, психодіагностичної, діагностико-психокорекційної, виробничої, педагогічної (асистентської), переддипломної). Широкий спектр баз практик як у Закарпатській області, так і за її межами дає можливість молоді підвищувати професійну майстерність в різних галузях психології.

Психологи можуть працювати в різноманітних сферах – освітніх установах, медичних закладах, правоохоронних органах, в управлінні персоналом і кадровому менеджменті, маркетингу і рекламі, в спеціальних установах, де надають психологічну допомогу населенню. І це ще далеко не весь перелік.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.