Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Хіміки УжНУ теж отримали омріяні дипломи

Усього з документами про вищу освіту цьогоріч 51 бакалавр та 28 спеціалістів

0 496
Хіміки УжНУ теж отримали омріяні дипломи
Хіміки УжНУ теж отримали омріяні дипломи

17 липня дипломи одержали і випускники хімічного факультету. Вручення чи не найголовнішого документа для їхнього професійного майбутнього відбувалося в стінах рідного підрозділу.

Хіміки УжНУ теж отримали омріяні дипломи

Василь Лендєл

Як і годиться, першим до молоді звернувся декан Василь Лендєл: «Сьогодні особливий день. Зокрема, й тому, що, окрім дипломів бакалаврів, ми вручаємо і документи, що підтверджують закінчену вищу освіту, також спеціалістам – останнім представникам цього освітнього рівня. Хочеться цього дня, Вам, уже колишні наші студенти, побажати лише найкращого. Щоб ви, якщо маєте можливість, і бажання, звісно, продовжили навчання на нашому факультеті, здобуваючи ступінь магістра. Адже в період, коли вам ще допомагають батьки, вчитися набагато легше».

Відтак завідувачі кафедр розпочали вручення дипломів. Всього документи про вищу освіту отримали 51 бакалавр та 28 спеціалістів.

Хіміки УжНУ теж отримали омріяні дипломи

Ніколетта Балог

Після церемонії до вже колишніх студентів звернулися викладачі, які за 4 або ж 5 років стали для молоді рідними.

«Навчання протягом цих 4-х років було складним, але цікавим і продуктивним. Тут я дізналася дуже багато нового для себе, врешті отримала омріяний диплом і, без перебільшення, найголовніше –закохалася в хімію. Вдячна своїм викладачам і всьому факультету за всі приємні миті мого життя в стінах цього вишу», – ділиться враженнями випускниця Ніколетта Балог.

Завершував урочистості знову ж таки декан Василь Лендєл, який по-батьківськи дав своїм вихованцям напутні поради, побажавши успіхів на їхньому шляху.


Юрій Піясюк,
фото, відео Василя Третяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.