Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Коледжани УжНУ прибрали береги Ужа

Наше студентство долучилося до екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів»

0 97

Коледжани УжНУ прибрали береги Ужа

15 вересня в Україні відбувалася екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів». Долучилося до неї і студентство природничо-гуманітарного коледжу УжНУ.

Тож у суботу хтось поспішав на святковий ярмарок, а наша молодь, «озброївшись» рукавицями й мішками для сміття, бродила узбережжям змілілого Ужа, збираючи «забуті» відпочивальниками пляшки, пакети, обгортки чи одноразовий посуд. Швидко наповнювалися мішки, а сотні метрів ужанського берега вабили чистими камінцями й іще зеленою травою.

Але ось що прикро дивує: міжнародна акція, люди прибирають береги річок, морів і океанів… А біля нашого колись чистого і повноводного Ужа хіба що коледжани та ще юні спортсмени з Падіюну зі своїм тренером…

Варто пригадати, що навесні наша молодь зібрала тонни непотребу, нанесеного повінню, біля Боздоського парку та на берегах Ужа. Жахливий «острів» із пет-пляшок і гірлянди з поліетиленових пакетів на прибережних кущах було видно звідусіль. Після багатоденної роботи студентства береги набули привабливого вигляду. Та чи надовго?

Утім нині чесно можемо сказати: «Ми прибрали. Черга за вами». Не чекайте наступної акції! Добрі справи можна робити щодня!

За інформацією природничо-гуманітарного коледжу
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.