Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Координаційна зустріч кейс-менеджерів соціального проєкту відбулася у Львові

Ужгородську ТГ представила магістрантка спеціальності «Соціальна робота» Ольга Фленько

0 68

Координаційна зустріч кейс-менеджерів соціального проєкту відбулася у Львові

Днями у Львові відбулася коордиційна зустріч кейс-менеджерів проєкту «Посилення спроможності громад задля благополуччя дітей», що реалізується Благодійним фондом «Рідні» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Ольга Фленько
Ольга Фленько

Ужгородську ТГ представила Ольга Фленько, яка навчається в магістратурі за спеціальністю «Соціальна робота». Розповідає, що протягом 3 днів підбивали підсумки роботи, яка тривала 10 місяців, оцінювали сильні її сторони, кількісні показники тощо. Але під час зутрічі не це було головним…

Головними були діти, які стояли за кожною з цих цифр, їхні проблеми та надії. Адже вся робота 25 фахівців в Львівській і Закарпатській областях була спрямована на те, щоб допомогти сім’ям із дітьми, які опинилися в складних життєвих осбставинах чи мали ризик там опинитися. У межах проєкту за цей час адресну допомогу було надано 43 родинам Ужгорода (понад 100 дітей).

У ході проєкту тривало також навчання кейс-менеджерів. А на завершальному етапі теоретичні знання доповнили практичними навичками, зокрема у сфері практичної психології. Пані Ольга розповідає, що було нелегко емоційно, але надзвичайно цікаво. Кожен із учасників міг ділитися своїми досягненнями, переживаннями, труднощами, які були в роботі, а також, що основне, тими емоціями, які гріють душу – усмішками й блиском в оченятах дітей, для яких удалося щось змінити.

За інформацією Ольги Фленько
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.