Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістри чотирьох спеціальностей Українсько-угорського ННІ УжНУ – з дипломами!

Заповітні документи про вищу освіту в присутності високих гостей урочисто вручили 45 випускникам спеціальностей «Угорська мова та література», «Країнознавство», «Математика» та «Історія»

0 160

Магістри чотирьох спеціальностей Українсько-угорського ННІ УжНУ – з дипломами!

Днями в конференц-залі факультету інформаційних технологій УжНУ 45 випускників спеціальностей «Угорська мова та література», «Країнознавство», «Математика» та «Історія» отримали заповітні дипломи магістра.
Магістри чотирьох спеціальностей Українсько-угорського ННІ УжНУ – з дипломами!

Мирослава Лендьел
Мирослава Лендьел

Проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Мирослава Лендьел побажала випускникам закарбувати мить вручення таких бажаних дипломів у своїй пам’яті назавжди, адже це мить успіху й перемоги: «Також, дорогі випускники, бажаю вам зробити правильний вибір майбутньої роботи. Надзвичайно важливо бути професіоналом, знавцем своєї справи. Тому бажаю вам обрати ту сферу діяльності, де зможете на повну реалізувати свій потенціал!».

Олександр Шпеник
Олександр Шпеник

Директор Українсько-угорського ННІ Олександр Шпеник теж привітав випускників із врученням довгоочікуваних дипломів, паралельно розповівши присутнім в залі про особливості навчання й відпочинку студентів інституту. Очільник підрозділу також подякував своїм підопічним за те, що взяли на себе відповідальність здобувати освіту саме в цьому інституті, пам’ятаючи про потреби своєї громади.

До привітань випускникам долучилися й поважні гості свята: начальник управління національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації Йосип Резеш, депутат Закарпатської обласної ради Карло Резеш, заступник голови Ужгородської районної держадміністрації Єва Раті, голова Ужгородської районної державної адміністрації Еріка Кинєв, депутат Закарпатської обласної ради Мікловш Товт, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Мікуліндекан математичного факультету УжНУ Михайло Повідайчик. Завітали до молодих фахівців та їхніх наставників і високі представники сусідньої держави – уповноважений міністра (відповідальний за розвиток співпраці між Саболч-Сатмар-Березьким районом Угорщини та Закарпаттям) Іштван Грежа, генконсул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайлакерівник дипломатичної місії Консульства Угорщини в Берегові Сіладі Матяш.

Магістри чотирьох спеціальностей Українсько-угорського ННІ УжНУ – з дипломами!Завідувач кафедри історії Угорщини та європейської інтеграції Єва Кіш також привітала випускників зі святом, наголосивши, що цьогоріч уперше випускають магістрів-міжнародників: «Не можу не наголосити, що загалом випускників із червоними дипломами в інституті цього року четверо, і це випускники нашої кафедри! Дуже вдячна їм за наполегливу працю!».

Магістри чотирьох спеціальностей Українсько-угорського ННІ УжНУ – з дипломами!Після урочистого вручення документів про вищу освіту захід завершили святковим фотосетом і привітаннями новоспечених фахівців від викладачів, рідних, друзів і знайомих.

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.