Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економічний факультет УжНУ попрощався зі своїми магістрами

Вітаємо новоспечених фахівців із завершенням навчання й початком самостійної професійної кар’єри!

0 223

Економічний факультет УжНУ попрощався зі своїми магістрами

Днями у ректораті УжНУ відбулося урочисте вручення дипломів магістра і випускникам економічного факультету.
Віталій Сержанов
Віталій Сержанов

За традицією захід розпочали з державного Гімну України та привітань декана факультету. «Вручати вам дипломи не тільки честь, а й велика відповідальність. Хочу побажати, щоб ви ніколи не жалкували, що продовжили навчання в магістратурі, щоб ті знання, які здобули протягом півтора року, дали вам змогу зростати й особистісно, і професійно. Неодмінно досягайте тих цілей, яких собі намітили. І насамперед, щоб професія приносила вам і моральне задоволення, й матеріальний достаток. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому», – побажав своїм вихованцям декан Віталій Сержанов.

Йосип Даньків
Йосип Даньків

Завідувач кафедри обліку і аудиту професор Йосип Даньків теж долучився до привітань: «Мені надзвичайно приємно й одночасно сумно вручати вам дипломи, адже ми пройшли тривалий шлях разом, а тепер маємо розлучатися. Я радий, що ви обрали навчання в магістратурі саме на нашому факультеті. І ми докладаємо максимум зусиль, щоб ви стали професіоналами свого діла». Також Йосип Васильович зробив маленький подарунок випускникам спеціальності «Облік і аудит», вручивши до дипломів з відзнакою сертифікати на безкоштовне користування сайтом газети «Все про бухгалтерський облік».

Тепло привітали молодь і завідувачі інших кафедр факультету – фінансів і банківської справи – доцент Віра Варцаба, кафедри економічної теорії – доцент Олександр Молнар, а також член-кореспондент НАНУ, заслужений працівник освіти України, заслужений професор УжНУ Василь Мікловда.

Випускниця Владислава Бугінська висловила подяку від випускників: «Бакалаврат промайнув дуже швидко, а про півтора року магістратури й казати нічого… Я дуже рада, що весь цей час провела в УжНУ, вивчаючи те, що мені, без сумніву, подобається. Звісно, окрім навчання, є багато моментів, які пригадуватимемо ще довго: поїздки за кордон та Україною, відпочинок на «Скалці», прогулянки, сеанси в кіно. Весь цей час зі мною були люди, які мене розуміли й підтримували, за що я їм від душі вдячна».

Урочисте вручення дипломів
Урочисте вручення дипломів

Після привітань, побажань та настанов Віталій Вікторович вручив випускникам омріяні дипломи. Документ про здобуття вищої освіти отримало понад півтори сотні студентів, з яких третина – з відзнакою. Під завісу заходу радісні й усміхнені магістри гуртом підкинули у повітря свої конфедератки, прощаючись зі студентським життям.

Економічний факультет УжНУ попрощався зі своїми магістрами

Тож вітаємо наших новоспечених магістрів із завершенням навчання та початком самостійної професійної кар’єри!

Тетяна Проданець, студентка відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.