Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ми з України!

Молода генерація декламує Шевченка і Стуса, пише свою поезію та прозу й читає серцем!

0 242

Ми з України!

З величезним хвилюванням слухала виступ Президента в ООН, який уже охрестили як «незручну правду» світові ЗМІ через емоційність та нібито різкі меседжі, а от дивитися запропоноване ним відео не стала. Мозок відфільтровує все-таки те, що є просто нестерпним для сприйняття емоційною частиною.

Не оминуло. Сьогодні до цього спонукали студентки-журналістки своїми виступами саме на цю тему. Вразивши глибиною проникнення, масштабністю бачення, вираженням величності Духу людського. Вони проживають сучасні події по-своєму, співпереживаючи біль тих, хто його зазнає безпосередньо. Їхня віра, незламна й непохитна, є свідченням того, що українці є давно сформованою НАЦІЄЮ, яка у стражданнях і муках переходить на новий щабель свого розвитку.

Молода генерація декламує Шевченка, Стуса, читає Нечуя-Левицького, пише свою поезію та прозу НА ВЛАСНИЙ ВИБІР! Я ні словом не обмовилася про те, які тексти брати для роботи (працювали з художнім начитуванням) – сказала лише: які любите, які подобаються…

Ось те, що звучало у нашій віртуальній студії, а має, вважаю, звучати на ширшу аудиторію, бо це говорить сучасна молодь своїми серцями! Від імені України, словами українських борців за свободу нації. І це варте того, щоб переконатися: вони нині стоять разом із нами у борні за правду – видимо й невидимо.

Галина Шумицька
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.