Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті здоров’я та фізичного виховання обрали першу красуню

Цьогоріч титул «Міс ФЗФВ» здобула Ніколь Калинян

0 636
Днями вечір для першокурсників з неодмінним обранням красуні факультету влаштував і найспортивніший підрозділ університету.
На факультеті здоров'я та фізичного виховання обрали першу красуню
Першокурсники факультету здоров’я та фізичного виховання

Урочистості розпочав декан факультету здоров’я та фізичного виховання Іван Миронюк, котрий привітав присутніх, побажав успіху конкурсанткам і зауважив, що цього року поповнення в підрозділу надзвичайно численне. І справді, скласти присягу на сцену вийшла ціла юрба першачків.

На факультеті здоров'я та фізичного виховання обрали першу красуню
Конкурсантки

Продовжили свято знайомством із поважним журі, у складі якого – декан  підрозділу Іван Миронюк, завідувач кафедри шкірних і венеричних хвороб медфаку Юрій Андрашко, 1-й віце-президент федерації боксу Закарпаття Михайло Данило, голова студентської ради УжНУ Вікторія Микулянець, очільник профкому студентів вишу Ростислав Головчанський та професійний фотограф Наталія Боднар.

Перший вихід претенденток на титул – у класичних костюмах – показав граційність дівчат. Кожна, дотримуючись образу, гармонійно себе представила.

На факультеті здоров'я та фізичного виховання обрали першу красунюДругий етап зробили танцювальним. Він вразив пластичністю красунь, котрі під хіп-хоп уміло продемонстрували свою гнучкість.

На факультеті здоров'я та фізичного виховання обрали першу красунюТретій вихід – перевтілення, – до якого учасниці поставились надзвичайно творчо. Головне завдання – вжитися в роль героя кінофільму чи казки. Глядачі мали змогу побачити Машу (з мультика «Маша і Ведмідь»), Жінку-кішку, Білосніжку, Ковбойку, Жасмин (з мультика «Алладін»), фею Дінь-Дінь, Дейнеріс (з фільму «Гра престолів») та навіть білявку в законі.

Ставши героїнями відомих кінострічок, дівчата повинні були також дати відповідь на кілька запитань, іноді й провокативних. Але вродливиці впоралися із завданням, давши зрозуміти, що на факультеті вчаться інтелектуалки.

Розважали публіку в перервах між появами міс КВн-команда економічного факультету «Ва-Банк», танцювальна студія «Перлинка», засновниця театру вогню «Flamberg» Беата Чабіна, які додали до атмосферу конкурсу заспокійливих ноток, бо ж хвилювання за учасниць було неабияким.

На факультеті здоров'я та фізичного виховання обрали першу красунюОстанній вихід – у вечірніх сукнях – підкреслив жіночну красу дівчат, додавши журі труднощів у виборі фаворитки. Проте переможець повинен бути в кожному конкурсі… І цьогоріч титул «Міс ФЗФВ» здобула Ніколь Калинян! Звання першої віце-міс завоювала Вікторія Шімон, а другої віце-міс – Богдана Дуда.

Вітаємо дівчат, а Ніколь бажаємо успіху в боротьбі за корону «Міс УжНУ»!

Марія Шелельо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.