Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На кафедрі психології відзначили професійне свято

Колектив Медіацентру УжНУ також вітає «лікарів душ» нашого вишу зі Всеукраїнським днем психолога

0 1 086
На кафедрі психології відзначили професійне свято
На кафедрі психології відзначили професійне свято
26 квітня у рамках Всеукраїнського дня психолога на кафедрі психології факультету суспільних наук відбулася студентська науково-практична конференція. У заході взяли участь студенти І–ІІІ курсів. Основою доповідей стала тема «Сучасні дослідження в психології».

На кафедрі психології відзначили професійне свято

Наталія Заболотна

Зі вступним словом до присутніх звернулася старший викладач кафедри психології, керівник секції Наталія Заболотна, яка привітала студентів і колег із відзначенням професійного свята та наголосила на важливості обраної ними сфери діяльності: «Професія психолога – одна з найпотрібніших у сучасному світі. Тому потреба у кваліфікованих фахівцях і справжніх знавцях своєї праці зростає з кожним роком. Наше завдання, як наставників, викладачів, допомогти вам стати професіоналами, а ви, своєю чергою, повинні навчитися приймати й правильно використовувати цю допомогу. І такий важливий аспект студентського життя, як наукова конференція, послужить всім добрим уроком у досягненні спільної мети – навчитися допомагати людям!».

На кафедрі психології відзначили професійне свято

Вікторія Омелянська, Світлана Ісаєвич та Едуард Соломка

Відтак до слова була запрошена доцент кафедри психології Вікторія Синишина, яка звернулася до студентів із побажанням цілковито віддаватися обраній професії, оскільки вона одна з найважчих та найвідповідальніших на сьогодні, адже матеріалом цієї роботи є не що інше, як людські душі!

На кафедрі психології відзначили професійне свято

Вікторія Синишина

Доценти Едуард Соломка, Оксана Шелевер та старші викладачі Світлана Ісаєвич, Вікторія Омелянська кафедри психології також приєдналися до привітань та побажали студентам результативної конференції і бадьорої наукової полеміки.

Після вступної частини викладачі оголосили секретаря секції, ним став студент ІІ курсу Владислав Котигорошко.

Згодом до заходу приєднався декан факультету суспільних наук Юрій Остапець, який також вітав викладачів і майбутніх психологів з важливою датою та побажав присутнім плідно й з користю провести час.

До слова, в рамках конференції відбулася виставка наукового доробку членів кафедри психології.

Після кожної доповіді студенти й викладачі дискутували та ділилися власними думками, спостереженнями, поглядами з приводу тих чи тих питань.

На завершення наставники виголосили імена учасників конференції, які посіли призові місця:

– III місце вибороли студенти третього курсу спеціальності «Психологія» Н. В. Онисько, К. Т. Ковач та другого курсу Р. В. Могильний;

– на другій сходинці опинилися студенти другого курсу Ю. С. Лесько та В. М. Котигорошко та ІІІ курсу А. В. Дутчак, спеціальність «Психологія»;

На кафедрі психології відзначили професійне свято

– переможцями стали студенти ІІІ курсу спеціальності «Психологія» Т. Ю. Шмідзен та ІІ курсу тієї ж спеціальності А. В. Яцола.

Відтак всі охочі могли пройти на кафедру психології, де мали змогу обмінятися результатами своїх досліджень, враженнями від наукового заходу, намітити плани дальшої співпраці та вже в неформальній обстановці ще раз привітати одне одного із професійним святом.

Колектив Медіацентру УжНУ також вітає «лікарів душ» нашого вишу з Всеукраїнським днем психолога і бажає їм не тільки допомагати людям знаходити щастя, а й самим відчувати його кожної миті свого життя!

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.