Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Науковці біофаку представили свої дослідження на конференції в Угорщині

Досягнено домовленостей з ректором Ніредьгазького університету щодо розширення спектру напрямів транскордонних наукових досліджень

0 269

Науковці біофаку представили свої дослідження на конференції в Угорщині

На запрошення угорських колег з Ніредьгазького унівеситету у рамках двосторонньої співпраці, студенти, аспіранти й викладачі біологічного факультету УжНУ представили результати своїх наукових досліджень у рамках конференції молодих учених.

У форумі взяли участь студенти та аспіранти О. Федьків, К. Кулікова, А. Смолянюк, А. Косач доценти М. Кривцова, А. Колесник, ст. викл. А. Сікура.

Доповіді учасників окреслювали питання екології, фізіології та атимікробних властивостей лікарських рослин, поширеності фітопатогенних мікроорганізмів на транскордонних територіях, міграції та акумуляції важких металів у трофічних ланцюгах живлення.

Науковці біофаку представили свої дослідження на конференції в УгорщиніВарто зауважити, що зустрічі й обмін науковими здобутками між ученими університетів стали вже традиційними.

Біологи УжНУ в НіредьгазіТакож відбулася зустріч ужгородських науковців з ректором Ніредьгазського університету, під час якої досягли домовленостей щодо розширення спектру напрямків транскордонних наукових досліджень.

За інформацією заступниці декана з міжнародної співпраці
доцентки Марини Кривцової
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.