Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Не лише диплом, а ще й фінансування власного проєкту отримали випускники курсів перекваліфікації «Норвегія-Україна»

0 380

Не лише диплом, а ще й фінансування власного проєкту отримали випускники курсів перекваліфікації «Норвегія-Україна»

Садівництво й виноградарство стало провідною темою шостого навчального сезону у рамках курсів перекваліфікації військовослужбовців та членів їхніх сімей «Норвегія-Україна». Днями учасники курсів захистили свої дипломні проєкти й отримали сертифікати про здобуту освіту. А троє найкращих – фінансування власних проєктів та реальну можливість втілити їх у життя.

Протягом навчального семестру 28 учасників курсів крім згаданого садівництва й виноградарства вивчали проєктну діяльність та бізнес-планування, готувалися просувати власний бренд у соцмережах, дізнавалися про юридичні аспекти у бізнесі та, звісно, багато практикувалися.

Викладацьке журі
Викладацьке журі

Не лише диплом, а ще й фінансування власного проєкту отримали випускники курсів перекваліфікації «Норвегія-Україна»Учасники розробили різнопланові проєкти, які б хотіли втілити в життя: це ферми з вирощування грибів, членистоногих, квітів, гастрономічні, туристичні, спортивні та екопроєкти.

За підсумками оцінювання представлених проєктів, викладацьке журі обрало трьох учасників, яким запропонували фінансову підтримку ідей. Зокрема це проєкт «Фіалки forever», Сімейне фермерське господарство «Дари гір» та проєкт із вирощування павловній. Переможці отримали 15, 12 і 8 тисяч гривень відповідно.

Професор, завідувач кафедри соціології та соціальної роботи, викладач курсів Федір Шандор пояснив: «Серед представлених є такі проєкти, які саме завдяки цьому невеликому фінансуванню зможуть зробити ривок і започаткувати власну справу. Тож обираючи, кого нагородити, ми зважали не лише на цінність проєкту, але й на те, наскільки реально завдяки цій сумі втілити у життя таку ідею на практиці».

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.