Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Першокурсники факультету МЕВ вивчали історію на екскурсії Ужгородом

Влаштував молоді ознайомлювальну мандрівку містом викладач факультету історії та міжнародних відносин Юрій Славік

0 167

Першокурсники факультету МЕВ вивчали історію на екскурсії Ужгородом

Екскурсію проводить Юрій Славік
Екскурсію проводить Юрій Славік
Ти ніби й на парі, але на екскурсії – таке незвичне заняття мали 17 вересня студенти факультету міжнародних економічних відносин УжНУ. Влаштував його викладач факультету історії та міжнародних відносин Юрій Славік.

«Читаю курс історії та культури України на різних факультетах, – розповідає Юрій Славік. – А на МЕВ мені запропонували провести екскурсію містом для першокурсників у рамках навчальної пари. Я погодився, адже й сам давно думав про те, щоб ознайомлювати з Ужгородом першокурсників, які ще тут зовсім нічого не знають і не орієнтуються».

Екскурсію вирішили приурочити до Дня Ужгорода й вирушили пізнавати місто всім потоком. Близько двох годин юні екскурсанти провели в компанії свого викладача: дізналися про чеський квартал Малий Ґалаґов та історичну частину міста.

Прогулялися від площі Народної набережною на Театральну, до філармонії, відтак пройшлися вулицею Волошина й повернулися до будівлі ОДА.

Така альтернативна пара припала до душі молоді, адже це не лише додаткова нагода познайомитися з містом та його історією – такі заходи ще й гуртують самих студентів.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.