Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Першокурсники найспортивнішого підрозділу УжНУ і присягу склали, і головну красуню обрали

Корону й титул «Міс факультету здоров’я та фізичного виховання» здобула Ніколетта Козинчук

0 211
Днями факультет здоров’я та фізичного виховання УжНУ до Дня першокурсника обирав найвродливішу дівчину. Урочистості з нагоди подвійного свята відбувалися у великій залі ректорату УжНУ.
Іван Миронюк
Іван Миронюк

Першого до слова запросили декана підрозділу Іван Миронюка: «У нас чудове свято, тому хочу привітати всіх присутніх у нашій залі. Але передусім – першокурсників. Мої спостереження за останні роки показали, що з усіх свят, які відбуваються на факультеті, саме це наймасштабніше, найвеселіше та найпрекрасніше. Хочу окремо подякувати організаторам. Також підтримуймо учасниць, котрі дуже хвилюються за лаштунками».

Олександр Білак
Олександр Білак

Кульмінацією привітання стала новина про те, що наступного дня у всіх студентів не буде першої пари.

До вітальних слів долучився і заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак. «Мені приємно вітати вас із цією подією. Ще зі своїх студентських років пам’ятаю, що найкращим святом був День першокурсника. Після цього вчорашній вступник ставав справжнім студентом. Бажаю кожному запам’ятати студентські часи. Ну а в конкурсі сьогодні хай переможе найвродливіша, найрозумніша, отже – найпрекрасніша!» – додав Олександр Павлович.

Відтак глядачам увімкнули відеоролик із найяскравішими моментами студентського життя факультету здоров’я та фізичного виховання. Кожен присутній зміг поринути у атмосферу драйву та екстриму.

Клятва першокурсників
Клятва першокурсників

Після цього для складання присяги на сцену запросили студентів-першачків, які цього вечора вже точно офіційно стали членами підрозділу.

Першокурсники найспортивнішого підрозділу УжНУ і присягу склали, і головну красуню обралиПершокурсники найспортивнішого підрозділу УжНУ і присягу склали, і головну красуню обралиІ тут під шквал оплесків у сукнях насиченого червоного кольору вперше з’явилися конкурсантки.

У перервах між появами дівчат із танцювальними номерами виступали юні танцівниці школи східного танцю «Медіна», Дарина Осика та хіп-хоперка Олеся Брижак. Глядачі також насолоджувалися музичними композиціями у виконанні співачки-аматорки Валерії Брич.

Під час другого виходу дівчата дефілювали у лижних костюмах.
Першокурсники найспортивнішого підрозділу УжНУ і присягу склали, і головну красуню обрали
Гучний сміх в авдиторії викликали жарти команд КВН «Хаб» та «Чпок». Одній із них навіть вдалося за допомогою конфедератки «прочитати» думки викладачів підрозділу та озвучити їх.
Першокурсники найспортивнішого підрозділу УжНУ і присягу склали, і головну красуню обрали
Першокурсники найспортивнішого підрозділу УжНУ і присягу склали, і головну красуню обрали Не обійшлося без інтелектуального конкурсу, який дав можливість дівчатам продемонструвати свою ерудованість та життєві цінності.

Відтак настала мить останнього виходу претенденток на титул «Міс ФЗФВ» у вечірніх сукнях.

Для оголошення лауреатки номінації «Міс «Імперії золота»» було запрошено представницю однойменної компанії. Перемогла тут учасниця № 5 – Наталія Бобрушко. Окрім цього, вона ж здобула звання «Міс глядацьких симпатій».

Ніколетта Козинчук
Ніколетта Козинчук

«Міс ніжність» журі обрали конкурсантку №1 – Мальвіну Легун. «Міс елегантність» виборола Валерія Тегза. Учасниця Ніколетта Козинчук стала «Міс грація». Завдяки своїй щирій усмішці Катерина Марко здобула титул «Міс усмішка». Учасниця № 6 Олександра Дудаш – «Міс інтелект».

Титул «Друга віцеміс» дістався Валерії Тегзі, «Перша віцеміс» – Наталія Бобрушко.

А корону й титул «Міс факультету здоров’я та фізичного виховання» здобула Ніколетта Козинчук.

Продовжили святкування вечіркою в одному з клубів Ужгорода.

Олександра Костьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.