Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Підкорювати кар’єрні вершини вирушили й випускники біофаку

Цьогоріч біологічний факультет вручив 112 дипломів бакалаврам і 30 – спеціалаістам

0 582
Підкорювати кар’єрні вершини вирушили й випускники біофаку
Днями на базі рідного факультету студенти-біологи денної та заочної форм навчання отримали омріяні дипломи.
Підкорювати кар’єрні вершини вирушили й випускники біофаку

Зі словами привітань урочистий захід відкрив проректор з адміністративно-господарської роботи Дмитро Сойма: «Знаю, що цей диплом ви чекали з надіями на хороше майбутнє. Я вам бажаю, щоб воно справді було таким. Сподіваюся, що навчання на нашому факультеті ви будете згадувати як щось дуже веселе, радісне. Наш викладацький колектив старався забезпечити вам якнайкращі умови, аби в доросле життя ви вступили з добротним багажем знань».

Підкорювати кар’єрні вершини вирушили й випускники біофаку

Відтак слово взяла декан факультету Ярослава Гасинець, яка висловила сподівання, що цей диплом все ж таки буде не останній і студенти-бакалаври зважаться на наступний серйозний крок – вступатимуть до магістратури. «Диплом – це символ переходу своєрідного рубежу. Ви заклали добротний фундамент, ваші знання рік за роком викладалися цеглинками, зміцнювали його. Але, щоб ваш будинок був повноцінним, потрібен ще й дах – магістратура».

Інші працівники факультету згадали непрості часи для теперішніх бакалаврів на першому курсі, їхні невпевнені кроки; привітали батьків, які допомогли винуватцям свята дійти до визначної миті; побажали випускникам творчих, наукових і професійних успіхів.

Відтак викладачам висловлювали подяку і щире захоплення від навчання на факультеті й самі випускники. Зізнавалися: спочатку було ой як непросто, але це того вартувало.

Урочистий настрій публіки підтримали слайд-шоу з пам’ятними моментами студентського життя, музичні привітання та спільне фотографування останніх моментів разом.


Кароліна Шірінова,
фото, відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.