Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Побачив світ черговий випуск збірника наукових праць «Міжнародний науковий вісник» № 1–2 (19–20)

0 96

Побачив світ черговий випуск збірника наукових праць «Міжнародний науковий вісник» № 1–2 (19–20)

Побачив світ черговий випуск збірника наукових праць, що його видають Навчально-науковий інститут євроінтеграційних досліджень спільно з факультетом історії та міжнародних відносин – «Міжнародний науковий вісник» № 1–2 (19–20), 2019 (голова редколегії – Іван Вовканич).

Перша частина збірника містить статті авторитетних істориків та політологів, тематика яких – імплементація Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС: безпековий вимір, виклики збройної агресії як каталізатор перезавантаження зовнішньої політики України, історія України. Серед таких праць: «Боротьба польського народу за відродження незалежної держави у ХІХ – на початку ХХ ст.», «Нелегальні переходи українців Східної Галичини у Карпатську Україну і реакція польського уряду (1938–1939 рр.) тощо.

Другу частину становлять наукові розвідки студентів. Їхня тематика стосується відносин України з сусідніми державами та світовими лідерами, питань сепаратизму, санкцій, геополітичних стратегій, розширення Європейського Союзу, змін в Європарламенті тощо.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.