Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Побачив світ збірник матеріалів студентської наукової конференції «Студентський вимір щодо актуальних проблем у правознавстві»

Збірник розрахований на учасників конференції, а також аспірантів, студентів та школярів, які цікавляться гуманітарними і суспільними науками та провадять дослідження в цих галузях

0 76

Побачив світ збірник матеріалів студентської наукової конференції «Студентський вимір щодо актуальних проблем у правознавстві»

Нещодавно побачив світ збірник матеріалів усеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Студентський вимір щодо актуальних проблем у правознавстві».

Видання сформоване за підсумком роботи студентської наукової конференції, яка відбулася 11 грудня 2018 р. на базі Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Робоча частина конференції була вкрай насиченою. Варто відзначити велике зацікавлення аудиторії юридичними проблемами, порушеними під час виступів учасниками, та активну участь аудиторії в їх обговоренні. Це свідчить про небайдужість нашої молоді до актуальних питань правознавства як в Україні, так і на міжнародному рівні.

Збірник розрахований на учасників конференції, а також аспірантів, студентів та школярів, які цікавляться гуманітарними і суспільними науками та провадять дослідження в цих галузях.

Завантажити електронний примірник збірника можна ТУТ.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.