Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Потенційні абітурієнти знайомилися зблизька з філфаком УжНУ

Одинадцятикласники мали нагоду поспілкуватися з представниками усіх кафедр та студактивом факультету

0 106
День відкритих дверей – прекрасна можливість для одинадцятикласників ознайомитися з університетом та факультетами, адже протягом року їм доведеться зробити вибір на користь якогось фаху.

Потенційні абітурієнти знайомилися зблизька з філфаком УжНУНасамперед старшокласники ужгородських шкіл разом з директорами прибули в ректорат, де дізнавалися загальну інформацію про університет, навчання в ньому та студентське життя, а також там відбулося перше поверхневе знайомство з усіма навчальними підрозділами УжНУ. Відтак кожен мав змогу обрати саме той факультет, який найбільше до вподоби. Після урочистої частини учні разом з кураторами вирушили пізнавати таємниці факультетів, знайомитися з представниками підрозділів.

Потенційні абітурієнти знайомилися зблизька з філфаком УжНУНа філологічному факультеті з нетерпінням учнів очікував студентський актив, аби детально розповісти про найкращі роки у житті. У зручному студентському куточку у неформальній обстановці гості ставили різноманітні питання, які стосувалися усіх напрямків життя студента.

Далі одинадцятикласники мали змогу відвідати телерадіоцентр та поспілкуватися з представниками різних кафедр, залежно від уподобань та майбутньої професії.

Валерія Логін
Валерія Логін

Учениця випускного класу УСЗОШ І-ІІІ ст. №2 Валерія Логін захоплено ділиться враженнями: «Я неймовірно щаслива, що мала можливість побувати на Дні відкритих дверей в УжНУ, оскільки планую вступати саме до нього. Відвідавши філологічний факультет, познайомилась із студентками і викладачами. Я побувала на всіх кафедрах, аби обрати саме те, до чого лежить душа. Для мене дуже важливо, що ми мали змогу запитати про речі, які нас цікавили. Тепер я з впевненістю можу сказати, що обрала правильний шлях: я – потенційна абітурієнтка на спеціальність «Середня освіта. Українська мова та література». Переконана, що у цій сфері я зможу самореалізуватися і УжНУ мені в цьому допоможе».

Відтак, у добрих традиціях будь-яких організованих на філфаку заходів, зробили спільне фото на пам’ять.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.