Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Науковці УжНУ представили свої напрацювання на форумі «Nano-2019»

0 188
Марина Кривцова
Марина Кривцова
Науковці УжНУ та Стартап-центру, що функціонує при виші, взяли участь у Brokerage event «Innovation 2019», який проходив на базі Львівського політехнічного університету в межах конференції «Nano-2019».

Форум став майданчиком для зустрічі вчених, новаторів та винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, засновників стартапів і дочірніх компаній з представниками підприємств, інвестиційних інститутів і міністерств, експертів з економіки і консультантів у галузі захисту інтелектуальної власності та потенційних партнерів, а також споживачів, зацікавлених в інноваційних технологіях.

Тарас Граділь
Тарас Граділь

Під час заходу координаторка Стартап-центру УжНУ, доц. Марина Кривцова провела зустрічі для налагодження зв’язків зі стратегічними партнерами у рамках платформи B2B и S2B. Робота із консалтинговими компаніями різних країн дозволить розробити стратегію просування стартап-ідей на ринок. Учасники мали нагоду зустрітися з європейськими експертами технопарків і консультантами «Enterprise Europe Network».

Від Ужгородського національного університету було зареєстровано 5 проектів: П. Бобонича, М. Кривцової та Т. Граділя. На форумі представили стартап «Making disposable dishes, packing sheets, films and related corn products» аспіранта кафедри внутрішніх хвороб медфаку № 2 Тараса Граділя.

За інформацією доц. біологічного факультету Марини Кривцової
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.