Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники UMSA Uzhhorod та клініки Medicover запрошують жінок на безкоштовне обстеження

21 жовтня, з 16 по 19:00, в ТЦ «Дастор» можна пройти безкоштовне обстеження у лікаря-мамолога клініки Medicover Альони Куценко

0 113

Представники UMSA Uzhhorod та клініки Medicover запрошують жінок на безкоштовне обстеження

«Це може статися з ким завгодно, але не зі мною», – часто думає кожен із нас, коли йдеться про здоров’я. Однак, щоб убезпечитися, потрібно вживати конкретних дій. 21 жовтня з нагоди Дня боротьби з раком молочної залози у ТЦ «Дастор» відбудеться безкоштовне обстеження лікаря-мамолога.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, рак молочної залози нині посідає перше місце серед онкологічних захворювань у жінок. А за даними Інституту раку, кожна 7-8 українка має проблеми з молочними залозами. Запобігти цьому можна завдяки ранній діагностиці.

Тож 21 жовтня, з 16 по 19:00, в ТЦ «Дастор» відбудеться безкоштовне обстеження лікаря-мамолога клініки Medicover Альони Куценко.

До акції долучаться й студенти УжНУ – учасники організації UMSA Uzhhorod. Так, локальна президентка асоціації студентів-медиків Аня Бердар каже: «Сучасна жінка – мегазайнята і часу на догляд за здоров’ям їй зазвичай бракує. Особливо ми звикли нехтувати профілактичними оглядами – звертаємося уже тоді, коли дуже болить. Однак вчасна діагностика – це запорука успішного лікування. На жаль, похід до гінеколога чи мамолога досі змушує зашарітися багатьох жінок та дівчат і це неправильно! Соромитися нема чого, а особливо, коли йдеться про твоє здоров’я. Ніколи не знаєш, чого чекати, особливо з огляду на екологічну ситуацію у нашій країні та світі. Тож запрошую жінок на безкоштовне обстеження».

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.