Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники юридичного факультету взяли участь у з’їзді Асоціації юридичних клінік України

За підсумками роботи з’їзду юрклініка УжНУ запланувала заходи підвищення рівня правоосвіти жителів Ужгорода та області, серед яких правопросвітницькі лекції, семінари та інтерактиви з учнями шкіл, консультація громадян

0 368

Представники юридичного факультету взяли участь у з’їзді Асоціації юридичних клінік України

На початку грудня куратори юридичної клініки ДВНЗ «УжНУ» й викладачі юрфаку взяли участь у Х з’їзді Асоціації юридичних клінік України, що відбувся за підтримки Міністерства юстиції України, Асоціації юридичних клінік України, Української фундації правової допомоги та Української Гельсінської спілки з прав людини. Захід відбувся на базі Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

Марина Когут та Мирослава Зан представляли юридичну клініку УжНУ та взяли участь в обранні нового керівництва й затвердженні звіту за 2017 рік. Також провідні куратори вітчизняних та зарубіжних клінік влаштували під час з’їзду інтерактивні заходи й й семінари.

Представники юридичного факультету взяли участь у з’їзді Асоціації юридичних клінік України
Мирослава Зан та Марина Когут

Відкрив офіційну частину з’їзду ректор ЧНУ С. Мельничук, який наголосив на важливості співпраці юридичних клінік всієї України. У перший день зібрання учасникам було презентовано проект Мін’юсту України «Я маю право!».

Два дні з’їзду були присвячені підвищенню кваліфікації кураторів та консультантів клінік. Обговорювали важливі проблеми, колеги ділилися досвідом надання консультацій. Наскрізною темою всього з’їзду було підвищення ролі юридичних клінік в системі захисту прав і свобод людини.

Захід відбувся в дружній атмосфері, чому посприяла й чудова атмосфера самого міста та стін одного з найкрасивіших університетів України.

Представники юридичного факультету взяли участь у з’їзді Асоціації юридичних клінік УкраїниЗа підсумками роботи цього з’їзду юридична клініка УжНУ склала план заходів підвищення рівня правоосвіти жителів Ужгорода та Закарпатської області, серед яких правопросвітницькі лекції, семінари та інтерактиви з учнями шкіл, консультація громадян.

За інформацією кафедри кримінального права УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.