Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Керівництво УжНУ дало прес-конференцію для обласних засобів масової інформації

Ректорський корпус закликав представників ЗМІ подавати інформацію об’єктивно, а не зосереджуватися тільки на негативі

0 402
Керівництво УжНУ дає прес-конференцію обласним ЗМІ
Керівництво УжНУ дає прес-конференцію обласним ЗМІ
31 серпня керівництво УжНУ дало прес-конференцію для обласних засобів масової інформації. Ішлося про головні нововведення та попередні підсумки вступної кампанії, найпопулярніші напрямки вступу (традиційно на медичному, стоматологічному, юридичному факультетах хоче навчатися найбільша кількість юнаків і дівчат).

– Тішить, що попри світову тенденцію останніх років низької популярності фізико-математичних спеціальностей, нам удалося продемонструвати позитивну динаміку і вийти на добрі показники, — зауважив ректор Володимир Смоланка.

Приємно й те, що УжНУ — один із небагатьох ВНЗ в державі, які заповнили всі державні місця за спеціальністю «Хімія. Середня освіта» (а їх виділили 20, що найбільше в Україні).

Крім того, перший проректор Олександр Сливка окреслив діяльність Міжнародної асоціації випускників УжНУ.

Своєю чергою, проректор із науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел інформувала щодо прийому на навчання іноземних студентів (очікувана кількість — 300 осіб).

Відповіли й на питання стосовно того, що керівництво дошкільного навчального закладу №21 «Ластовічка» загального розвитку Ужгородської міської ради просить звільнити будівлю, де нині розміщений факультет інформаційних технологій УжНУ. ВНЗ готовий виконати прохання за умови надання альтернативного приміщення, придатного для ведення навчального процесу. Варто зауважити: ФІТ готує висококваліфіковані кадри, про що свідчать досягнення представників підрозділу.

Проректор із науково-педагогічної роботи Ігор Король розповів про особливості профорієнтаційної роботи в новому навчальному році.

Наостанок ректорський корпус закликав представників ЗМІ подавати інформацію об’єктивно, а не зосереджуватися тільки на негативі. Адже УжНУ — кузня нових фахівців, які розвиватимуть край, та й для багатьох журналістів області Ужгородський університет був і залишиться альма-матер.

Ольга Брайлян,
відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.